Uuden liiton nimen äänestys

Jaa sivu: Twitter Facebook

Veturimiesten liiton ja Rautatievirkamiesliiton jäsenet saivat ehdottaa 31.8.2017 asti nimeä uudelle liitolle. Nimiehdotuksia tuli yhteensä 166, joista RVL:n jäsenten ehdotuksia oli 29 ja VML:n jäsenten ehdotuksia 137 kappaletta.

Valitessaan finalistinimiä yhdistymisselvityksen ohjausryhmä korosti sitä, että ehdotettu uuden liiton nimi kattaa koko jäsenistön kaikki ammattiryhmät aina veturinkuljettajista ja liikenneohjaajista asiakaspalvelu- ja hallintotehtävissä työskenteleviin jäseniin. Lisäksi nimen tulee viestittää siitä, että kyseessä on ammattiliitto. Todettiin myös, että nimessä ei tulla käyttämään aiempien liittojen lyhenteitä tai jo lakkautettujen rautatiealan järjestöjen nimiä, koska kyseessä on uusi liitto.

Näillä perusteilla ohjausryhmä valitsi finalistinimiksi Vesa Lamposen (VML), Matti Ajon (VML)  ja Pekka Romun (RVL) ehdotukset.

Nimiehdotukset ovat aakkosjärjestyksessä Rautatiealan ammattijärjestö, Rautatiealan työntekijäliitto ja Rautatiealan Unioni.

Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti. Kukin heistä saa Aurinkomatkojen 1 000 euron lahjakortin.

Lopullinen nimiehdotus julkaistaan lokakuussa

Omaa suosikkiaan voi äänestää joko nettisivujen kautta tai lehdessä olevalla paperilomakkeella. Äänestää voi vain yhtä ehdokasta yhden kerran. Äänestysaika päättyy 17.10.2017.  Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 500 euron Aurinkomatkojen matkalahjakortti.

Äänestämään pääset tästä >>

Lopullinen nimiesitys julkaistaan sekä RVL:n että VML:n nettisivuilla 22.10.2017.