Liittovakuutus

Jaa sivu: Twitter Facebook

Veturimiesten liitto on vakuuttanut sinut vapaa-ajallasi If Liittovakuutuksella 201-2054260, ohessa pääkohdat vakuutuksesi sisällöstä.

Lisätietoja jäseneduistasi saat If Asiakaspalvelusta numerossa 010 19 19 19 arkisin klo 8-20. Lisätietoja löydät myös VML:n ja Ifin yhteisiltä sivuilta www.if.fi/vml. Vahinkoilmoituksen voit tehdä samassa osoitteessa tai puhelimella numerossa 010 19 18 18.

Kun lähdet matkalle muista ottaa jäsenkortti mukaasi, se on samalla Liittovakuutuksen vakuutuskortti, jota vastaan saat maksuttoman hoidon useimmissa ulkomaisissa lomakeskuksissa. Ifin sopimussairaalat ja -lääkärit löydät osoitteesta www.if.fi/vml -kohdasta neuvoja ja vinkkejä matkaan lähtijöille.

Jos matkustat Venäjälle, tarvitset viisumia varten matkavakuutustodistuksen, jonka saat Ifistä.

Jäsenetuna matkavakuutus

Veturimiesten liitto tarjoaa sinulle jäsenetuna Ifin matkustajavakuutuksen sekä matkatavaravakuutuksen. Liiton jäsenilleen ottamaan matkavakuutukseen sisältyvät myös jäsenen mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset. Ilman vanhempiaan matkustavat lapset tarvitsevat oman vakuutuksen.

Matkavakuutus on henkilövakuutus, joka sisältää turvat matkalla alkavien sairauksien ja tapaturmien hoitokulujen varalle, matkalta myöhästymisturvan sekä matkan keskeytymis- ja peruuntumisturvat.

Sopimussairaalat ja -lääkärit matkalla

Voit hakea matkakohteesi sopimussairaalat ja -lääkärit täältä >>